Καθώς η εξάπλωση του covid19 συνεχίζεται, η εταιρεία μας συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προσαρμοζόμενη κάθε φορά στα νέα επιδημιολογικά δεδομένα προκειμένου να είναι οι εργαζόμενοί της, οι πελάτες και οι συνεργάτες της ασφαλείς. 

Η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων μας, πελατών και των συνεργατών μας αποτελεί την βασική μας προτεραιότητα και για αυτό το λόγο εφαρμόζουμε όλα όσα προβλέπονται από τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του κράτους καθώς και επιπρόσθετα μέτρα προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Προσαρμοζόμαστε πλήρως και υποστηρίζουμε όλα τα μέτρα που τίθενται σε εφαρμογή από τον ΕΟΔΥ για την ασφάλεια όλων μας.
  • Παρ’ όλη την εξαιρετικά πρωτόγνωρη εποχή που βιώνουμε συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και να παρέχουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας λαμβάνοντας επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας.
  • Εκπαιδεύουμε τους εργαζομένους μας συνέχεια στα προληπτικά μέτρα, την ατομική υγιεινή, την χρήση ΜΑΠ, στην πολιτική περιορισμού διασποράς του κορωνοϊου και συνολικά στο νέο τρόπο εργασίας.
  • Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας στον έλεγχο συμπτωμάτων, στην αναγνώριση και διαχείριση κρούσματος βάση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ.
  • Οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της εργασίας τους εντός και εκτός γραφείου και ειδικότερα κατά την επαφή τους με πελάτη/ασθενή τηρούν πιστά τα Μέτρα Ατομικής Προστασίας πέραν του πρωτόκολλου του ΕΟΔΥ

Αναγνωρίζουμε ότι η απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρεία μας είναι ζωτικής σημασίας για τους πελάτες μας, καθώς στηρίζονται σε εμάς και στη βοήθεια που τους παρέχουμε για να διαχειριστούν την καθημερινότητά τους και αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίζουμε να τους υποστηρίζουμε σε όλη αυτή την περίοδο.