Μηχανική υποστήριξη αναπνοής

Μηχανική υποστήριξη αναπνοής

Η σύγχρονη τεχνολογία έχει επιτύχει σημαντικά επιτεύγματα στην υποστήριξη ασθενών με αναπνευστική ανεπάρκεια. Η φυσιολογική υποστήριξη μπορεί να είναι άριστη στους ασθενείς της ΜΕΘ, επειδή οι περισσότερες παράμετροι μπορούν να καταγράφονται σε μέγιστο βαθμό ακρίβειας, μέσω ιατρικών ή νοσηλευτικών παρεμβάσεων.

Από την νοσοκομειακή περίθαλψη έως και την κατ’ οίκον νοσηλεία, η Healthcare Services έχει την πρόσβαση στην εύκολη θεραπεία με τον πλέων σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και το εκπαιδευμένο προσωπικό της. Για ότι αφορά την Μηχανική υποστήριξη αναπνοής μπορούμε να διαχειριστούμε περιστατικά επεμβατικού και μη-επεμβατικού αερισμό για χρήση σε παιδία και ενήλικες.

Παρέχουμε συσκευές μηχανικής υποστήριξης αναπνοής που προορίζονται για την παροχή αερισμού σε μη εξαρτώμενους ενήλικες και παιδιατρικούς ασθενείς (13 kg και άνω), οι οποίοι αναπνέουν αυθόρμητα και πάσχουν από μικρού ή μεγάλου βαθμού αναπνευστικής ανεπάρκειας, με ή χωρίς αποφρακτική άπνοια ύπνου. Η συσκευές προορίζονται για μη επεμβατική χρήση ή για επεμβατική χρήση. Η λειτουργία της συσκευής μπορεί να είναι σε σταθερή θέση, όπως σε νοσοκομείο ή το σπίτι, ή σε κινητή θέση, για χρήση σε αναπηρική πολυθρόνα.

Αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε τον ασθενή με συσκευές BiPAP αναπνευστήρες διπλής θετικής πίεσης σε ασθενείς με Χ.Α.Π., σύνδρομο αερισμού παχυσαρκίας. Όπου απαιτείται διασφάλιση αναπνεόμενου όγκου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Συσκευές Μηχανικής Υποστήριξης Αναπνοής

Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

BANNER_ESPA

X