Η αναπνευστική υποστήριξη των ασθενών, χρειάζεται μια εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και της κατ’ οίκον νοσηλείας.

Θα πρέπει η εταιρεία της επιλογής σας να διαθέτει επαγγελματίες τους είδους, κατά βάση Τεχνικούς Ιατρικών Μηχανημάτων, ώστε να σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές για τον ασθενή.

Είτε αφορά απλή αναπνευστική υποστήριξη με συμπυκνωτή οξυγόνου, είτε ολοκληρωμένη μηχανική υποστήριξη αναπνοής, απαιτούνται γνώσεις και ικανότητες που μόνο ένας επαγγελματίας διαθέτει.

Για να προχωρήσει κανείς στην επιλογή εταιρείας αναπνευστικής υποστήριξης, θα πρέπει πρώτα να εστιάσει σε ορισμένα πράματα που είναι σημαντικά:

  • Να ζητήσει τι είδους μηχανήματα (συμπυκνωτή, νεφελοποιητή, cpap, bipap) μάρκα, μοντέλο, ώρες λειτουργίας θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία.
  • Τι ενέργειες κατά την εγκατάσταση θα πρέπει να γίνουν για την ορθή λειτουργία των συσκευών
  • Ποιες είναι οι χρεώσεις των συσκευών εγκατάστασης και λειτουργίας
  • Τι έιδους αναλώσιμα χρησιμοποιούν οι συσκευές, πόσο κοστίζουν και ποια η συχνότητα αλλαγής.
  • Το συνολικό χρόνο απόκρισης σε κατάσταση βλάβης της συσκευής συμπυκνωτή οξυγόνου και ιδιαίτερα του αναπνευστήρα.
  • Να ρωτήσει για την εξειδίκευση της εταιρείας σε χρόνια αναπνευστικά περιστατικά και αν οι τεχνικοί είναι εξειδικευμένο προσωπικό με σπουδές στο συγκεκριμένο τομέα.
  • Στη Healthcare Services διαθέτουμε Τεχνικούς Ιατρικών Μηχανημάτων, αξιολογημένους με πολύχρονη εμπειρία στη διαχείρση χρόνιων αναπνευστικών παθήσεων και εξειδικευμένο εξοπλισμό, που μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάθε ασθενή και να κάνουν τη ζωή του ασφαλέστερη και ευκολότερη.

Επιπλέον στη Healthcare Services σεβόμαστε το γεγονός ότι μπαίνουμε στο σπίτι των ασθενών και για το λόγο αυτό το μηνιαίο έλεγχος των συσκευών το κάνει πάντα ο τεχνικός, που θα έχει αναλάβει αποκλειστικά εσάς. Έτσι τον γνωρίζετε προσωπικά και αποφεύγετε κάθε φορά να μπαίνει και άλλος τεχνικός στο σπίτι σας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Στη Healthcare Services δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας και γι αυτό μας επιλέγουν στη διαχείριση των πιο δύσκολων περιστατικών.